Saturday, February 27, 2010

~Ezma, you jump, I jump! contest~

 


kau rasa kau lompat dengan gaya comel habis?kalau betol comel,jom sertai contest  




dengan berbekal kan hanya satu-satunya gambar melompat yang aku ada dalam simpanan.
aku nak join jugak contest ni.



gambar ni diambil masa family day di teluk batik pada pertengahan februari yang lpas.
actually baru je tawu pasal contest ni.nak join jugak walaupun akan tamat esok bersamaan 1hb march 2010.juri-juri,nampak tak saya melompat tinggi tu?melepasi kabel elektrik tu..fuyoh.fuyoh..haha.
sebelah saya yang turut melompat girang tu, adek saya hanis.dia memang selalu melompat tu sebab gaya macam superman. (tudung kat blkg buat macam ala-ala superman ataw nama tempatannya keluangman).

sape-sape yang nk join contest ni,jom klik ke cik ezma's blog.





5 comments:

  1. holiday ke teluk batek ye?beshnye..btw, lompatan y cntik..bape kali agknye try lompat2 ni??hehehe..tQ for join my contest..ezma wish u gudluck and have a nice day.. :)

    ReplyDelete
  2. waaaah,,,
    it's alrealy late right if I wanna joint the contst right,,,

    btw
    nice to find ur blog

    ReplyDelete
  3. hello
    thx for commenting back at my blog

    can't wait for ur new post

    and
    hey,,by the way
    I have new post at my blog
    please visit my blog,,,
    ;D


    XOXO
    Yulia Rahmawati
    http://ladyulialogy.blogspot.com/

    ReplyDelete

terimakasih daun keladi.arigato gozaimasu!